Wednesday, May 30, 2007


Ik had laatst een make en take gedaan bij SimpelScrappen , dat was een 3 luik van maya road, ik mocht het patroon gebruiken om er iets voor de club mee te maken en dit is het geworden.... het papier is van memory keepers, de stempel van Penny Black , de teksten op de labeltjes van de MandY sheets( te bestellen bij mij) en natuurlijk weer de gave bloemetjes van prima press n petals.

Tuesday, May 29, 2007

Een kaartje met een Maryse Carrier stempel, en het nieuwe papier van KI-memories... het is ontworpen door Elsie Flannigan en uitgebracht door KI memories.... er zijn 3 verschillende lijnen waaronder dus deze : Love Elise-Betty Ik vind het alweer een mooie serie papier waarbij ook nog 2 vellen ge-embost papier bij horen en 2 stoffen vellen die zelfklevend zijn!
Heb verder labeltjes en tab van Quickutz gebruikt, de embellishments van KI-memories en bloemen van Prima Sprites.

Sunday, May 20, 2007

Winterfun

Op mijn Kaarten maken met Tiets club hebben we een kerstaktie waarbij je 4 kerst(winter) kaarten per maand moet maken en plaatsen zodat je aan het eind van het jaar je niet hoeft te haasten om genoeg kerstkaarten af te hebben en ja ik kan het natuurlijk niet maken om dan zelf achter te lopen! Dit is kaartje nr 1 voor Juni dus ik loop iets voor! Het papier is van Chatterbox en de stempel van Whipper Snapper.
Het Quickutz alfabet is de kleine letter van abigail en de rubons van Doodlebug.

Thursday, May 17, 2007

Cloud9

Een super mooie nieuwe lijn van Cloud9Design...eigenlijk een babylijn maar heel goed voor een felicitatie kaartje te gebruiken! Het zat alleen niet mee deze keer, had een ronde stempel van Aud Design gestempeld en wilde met de coluzzle mal hem rond uitsnijden maar ik geloof dat dat wel 20 keer mis ging.. ik denk dat de afdruk niet helemaal rond is geweest want elke keer was het scheeft gesneden terwijl je toch goed kunt zien hoe de mal op de afdruk ligt...tenslotte maar een andere stempel gebruikt en toen lukte het in 1 keer!
O ja het labeltje hangend aan de bloem heb ik 'gelift' van Inge, want vond dat wel erg leuk gedaan zo!

Wednesday, May 16, 2007

Zwart/Wit Winter....

Tja deze kon dan niet uitblijven hé na de zwart/wit kerst..... zwart wit Doodlebug papier met blauw in winterse sferen! De stempel is van Inky Wings, de handschoen is van Quickutz net als het abigail alfabet, het lint is van Carolees en natuurlijk de snowflakes mal gebruikt van de Cuttlebug als achtergrond! Nog is mijn papier niet op dus ga er eens weer verder mee brainstormen !

Tuesday, May 15, 2007

Zwart/Wit kerst.....

Ik vond het een uitdaging om met het zwart/wit doodlebug papier een kerst kaart te maken en ja met rood cardstock kom je al een heel end hé.. Verdere ingrediënten zijn: een stempel van Penny black, het abigail en phoebe quickutz alfabet, een rode grommet, de tab revolution die, rubons van doodlebug en bloemen van zijn dacht ik van making memories.

Monday, May 14, 2007

Nog eentje dan??


Ik vind het nog steeds leuk werken met dit zwart wit papier dus ja een beetje saai maar nog maar een zwart/witje... deze keer een stempel van Penny Black gebruikt en de abc clickponsen van Nellie Snellen zijn ook prima te gebruiken bij een scrapkaart!

Sunday, May 13, 2007

Moederdag (Mothersday)

Wat een verrassing vanochtend van mijn kids!! Een heel leuk mandje gevuld met mijn favoriete douche gel's en allemaal bloemetjes!! Ook nog heerlijke chocola ertussen... en allerlei mini's om te proberen! Ik was er even stil van, juist omdat deze dag erg moeilijk is met alles rondom mijn vader. Het gaat steeds slechter met hem en van de week heeft hijzelf dat besef ook gekregen dat hij nu hard achteruit gaat en dat doet zo'n pijn. En dan zijn dit soort dagen heel moeilijk.

Saturday, May 12, 2007






Komende week bestaat SimpelScrappen alweer 2 jaar en daarom heb ik dit kaartje gemaakt, weer met het nieuwe Heide Grace papier alleen nu de Getting places Marina dr serie... De kaart is bijna gelijk aan de vorige , maar dat heb ik met opzet zo gedaan omdat Carla die heel erg mooi vond. Alleen heb ik in het envelopje geen gedicht gedaan maar strookjes met teksten die bij simpelscrappen passen. De stempel is weer van WhipperSnapper.

Thursday, May 10, 2007

Heidi Grace:Getting places,cherrywood In



Als je van warm en romantisch houdt, is dit een geweldige nieuwe lijn van heidi Grace! Ik mocht het een aantal weken geleden al meenemen van Carla(SimpelScrappen) maar nog niet laten zien, Nu heeft ze het eindelijk een plekje in haar winkel kunnen geven en kan ik het jullie laten zien, het is zulk schitterend papier met stukjes fluweel erin en dotjes parelmoer en delen zijn ge-embost echt heeel mooi! Met bijpassende rubons en stickers. Ik heb hier een stempel van WhipperSnapper gebruikt.

Tuesday, May 8, 2007

Sorry, maar weer een zwart-witje...

Het werkt verslavend, dit black and white papier van doodlebug, deze keer weer eentje met oranje bling cardstock toch wel mijn favoriet denk ik.... Kreeg vandaag ook mijn stempels van aud design binnen ...2 sheets met allemaal rondjes waarin alerlei teksten staan voor verschillende gelegenheden... ik heb ze in het engels en nederlands genomen en in het echt vind ik ze nog leuker!!! Dus maar meteen gebruikt op deze kaart...Verder ook weer eens een stempel van maryse carrier gebruikt. Een paar items op de kaart heb ik 'gelift'van andere bloggers!!

Sunday, May 6, 2007

Nog maar eentje...


Vandaag weer met black and white doodlebug aan de slag gegaan en deze keer met het groene bling bling papier . Vind ook dit een super mooie kleurencombinatie!

Nog een Zwart-Witje.... met Oranje

Deze kaart gisteren gemaakt...bevrijdingsdag.. dus maar oranje! Ook de cuttlebug nu goed kunnen gebruiken en mijn nieuwe stempels van paper salon!

Saturday, May 5, 2007

Junkitz projectje...








Het papier van Junkitz Fanci-ful lag er alweer een tijdje ..dus het werd hoog tijd daar iets mee te doen. En dat is dit mini projectje geworden: een Kaart-boekje gevuld met labels. Veel materialen gebruikt zoals een PB stempel, de ronde tekst stempel is van hero arts, het gedicht op de pc geprint, lintjes van heidi swap, De letter C is van quickutz revolution beauty queen, en de tekst op het kleine labeltje is weer gemaakt door de snap stamps. De swirl stempel is van autumn leaves en het vierkante celebrate stempeltje is uit een tailered tins small talk van paper salon.

Thursday, May 3, 2007

Black or White??

Wowww Geweldig het Black and White papier van Doodlebug!! Ben geen fan van zwart/wit maar deze lijn vind ik echt mooi! Wel jammer dat er geen streep design bij zit trouwens, maar goed ook zo lukte het om er een kaartje mee te maken in combinatie met rose tinten.