Thursday, June 26, 2008

Make your own happiness

Deze keer een simpel kaartje maar ik vind het een mooie layout. Het paier van Heidi grace vond ik eerst wat moeilijk maar nu ik er eentje heb gemaakt, valt het reuze mee! Relaxing Tilda is de stempel die ik gebruikt heb, en ik wilde wel even dat ik eens tijd had te relaxen en even niks moeten...maar ja dat lukt voorlopig niet met nog het een ander te moeten doen voor Cards Only en Sugar Nellie, Gelukkig vind ik het geweldig om te doen en dat scheelt ook weer! Een fijne dag allemaal!


This time a simple card but the sketch is great. The papers are from Heidi Grace and at first I found it difficult to work with, but now the card is done it was easy!Relaxing Tilda is the stamp I've used and I'm a bit jealous of her... Iwish I had some time to relax but I've a lot to do... for the next issue of Cards Only and For Sugar Nellie. But I don't mind , because I love doing it!
Have a great day!

10 comments:

HillsAngels said...

hallo Tiets,
mooi kaartje heb je gemaakt. Je hebt het er inderdaad maar druk mee allemaal en dat je het leuk vindt is ook nodig om het vol te houden. Ik vind het super wat je allemaal doet, maar denk ook om je zelf.
heel veel liefs Hillie

Tiets said...

dank je Hil, ja het is momenteel even te veel van alles... gelukkig dat eht kaarten maken leuk is maar er zijn andere dingen die erin hakken nu.

Turid Mari said...

Great card Tiets!!
Love the patterned papers you've used!!!

Maria said...

Een mooie kaart Tiets! Ik kan me voorstellen dat je ook wel even zou willen relaxen, maar gelukkig zijn het inderdaad leuke dingen die je moet doen!

Tiets said...

thanksss Turid!

Tiets said...

dank je Maria, ja gelukkig wel anders is het niet te doen.

HillsAngels said...

Hoi Tiets,

Hier de ander helft van HilsAngels!LOL
Je kaartjes zijn super!! Lekker stoer die van Sugar Nellie!
En zoals mijn vriendinnetje Hil al zegt! Denk om jezelf!!
Groetjes,
Angela

Janny said...

supergaaf is deze ook weer Tiets en heel veel succes met het maken van de kaartjes voor Cardsonly en het DT van Sugar Nellie!

Tiets said...

dank je Angela! ga ik doen hoor!

Tiets said...

dank je Jannym, gelukkig heb ik al het 1 en ander in mijn hoofd dus moet lukken