Wednesday, August 22, 2007

Een beetje druk.....

Ik mag meewerken aan het maken van een boek over scrapkaarten die door Truike(paper en pictures) en Carla wordt uitgegeven..... Er is al een soort gelijk boek uitgekomen maar dan over minialbums... Een hele eer dus maar ook een pittige opdracht! Ik moet ongeveer 20 kaarten maken maar allemaal verschillende vormen en thema's! En het liefst geen 'poppetjes' stempels gebruiken...dus pfffff das voor iemand die juist dol is op die stempels wel moeilijk...maar het gaat lukken hoor ben al aardig op weg , maar dat is dus de reden dat ik hier even geen kaarten kan laten zien...

I've been asked to make cards for a book!! This book wil be released in Oktober and I have to make 20 Cards in differend shapes en themes! So that's why I can't show any others cards of me because I am very busy with this !

10 comments:

Janny said...

wat een eer Tiets, maar je maakt dan ook geweldige kaarten en ja die "poppetjes" daar hou ik dus ook van en het lijkt me dan ook megamoeilijk om iets anders te maken, al vind ik die kaarten ook wel erg mooi, dus ik ga dat boek zeker kopen!

Tiets said...

ja ben ook super trots dat ze mij hebben gevraagd en ik heb al een aantal kaarten af die ook 'goedgekeurd' zijn dus het gaat goed! Het wordt zeker een leuk boek want met mij zijn er nog een aantal die meedoen dus voor ieder wat wils!

Lia said...

veel succes echt een hele eer en ben heel benieuwd wat voor moois er in komt te staan het zal jou zeker lukken

Tiets said...

dank je Lia, ik doe in ieder geval mijn best en ook voor mij is het afwachten welke kaarten er in komen!!

Elly said...

Zet 'em op Tiets! Het gaat je echt heel goed af! Maar dat wisten we eigenlijk wel hè! Wel super dat je hiervoor gevraagd bent en ik ben heééél benieuwd hoe het boek eruit gaat zien. Heel veel succes! En zie je vast nog wel van de week, groetjes...!!!

Tiets said...

dank je Elly, lief van je hoor, ik doe mijn best heb er nu 13 af en pff de laatste loodjes hé... valt niet mee om zonder die leuke poppetjes stempels te werken hoor!
Ik mag vrijdag even meehelpen in de winkel jij bent er zaterdag toch? zie ik je vast wel!

sandra_w said...

Het gaat je lukken Tiets! Geweldig dat je hier voor gevraagd bent, enne ik wil het boek zeker met handtekening van je hihih.....:-)

Tiets said...

hihihih met handtekening nog wel hahahahahaha nou daar slaap ik nog een nachtje over hoor hihihihih

Peet said...

Veel succes met het maken van de kaartjes Tiets!!! ik ben ontzettend benieuwd!

Tiets said...

dank je Peet, ik ben ook benieuwd hoe het eind resultaat zal zijn hoor!