Sunday, August 24, 2008

Cards at the Castle

Ooo wat een feest was het gisteren bij het event van cards at the castle!!! Eerst vrijdag avond al een overnachting in een hotel in doorn en gisteren dan de hele dag workshops en ruim 130 mensen die meededen! Echt geweldiggg was het, ondanks dat het hard werken was voor mij en nog een aantal mensen die de workshops gaven. Veel praten , uitleggen , klaar leggen , lopen enz maar ik heb enorm genoten!Heb heeel veel bekenden gezien van de club en zelfs van henny een heel lief me yo you beertje gekregen...nogmaals bedankt Henny!Ben nu wel helemaal op en heb een rustig dagje vandaag gehad,, zelfs in slaap gevallen vanmiddag (bloos) Heb geen foto's gemaakt, want daar had ik absoluut geen tijd voor, maar kan jullie wel het kaartje laten zien wat ik als workshop had bedacht:

Ze mochten werken met het mooie kerst papier van Imaginisce met lintjes, knoopjes en brads..Ik heb zelf 140 pins gemaakt voor iedereen zodat het een mooi geheel werd..en klein aardigheidje van mij voor iedereen die op de workshop kwam! Ook had ik nog een klein kadolabeltje gemaakt voor diegene die snel klaar waren maar helaas heeft niemand die kunnen maken:
Ook wil ik Truike nogmaals bedanken voor alles! het was geweldig georganiseerd, hotel,eten,drinken,alles was gewoon prima geregeld! bedankt Trui!
Ook heb ik even kunnen shoppen tussen de bedrijven door, wat mooi winterpapier, bloemen, veeeeeel lint, pins,pins en nog een pins en wat strassteentjes.

Enne mocht je deze keer er niet bij geweest zijn, 15 November komt er een nieuwe cards at the castle en deze keer staat die geheel in het teken van kerst! Dus lijkt het je gezellig kijk dan even op de site van Paper and Pictures!The event at the castle was a great succes!! We had a lot of fun, it was hard work for al those people who came but everyone enjoyed it very much!I'm very tired because I had to talk the whole day and explain everytime the making of the card but it feels so great that everyone had a great time... And yesssss the 15th of november there will be another Cards at the castle event and then it will be all Christmas cards!!

Thanks for looking again and have a nice evening!
17 comments:

Sinikka said...

Leuk dat je het zo goed hebt gehad.
Het kaartje voor de workshop is super en ik ben ervan overtuigd dat iedereen dat vondt. Wat leuk dat je ook nog voor iedereen pins had gemaakt.
Hmmmm, het is wel erg uitnodigend om eens een kijkje te komen nemen bij Cards at the Castle
Fijne zondag nog
Sinikka:-)

Jeanet said...

Het was superrrrrrr geweldig Tiets ennuhhhhhhh Inge en ik zijn dan weer van de partij hoor hihihi !!

Henny41 said...

Hallo Tiets,

Wat lief dat je mij noemt in je verslag over gisteren. Ik vondt het enorm leuk je weer te zien en ik vondt dat je het beertje verdiende. De workshop was te gek en ik heb beide kaarten vandaag afgemaakt. Ik was ook bekaf toen ik thuis kwam maar ik heb erg genoten. Tot een volgende keer en heel veel liefs van moi!!
Dikke zoen, Henny

Betina said...

het was echt super he Tiets :D ben bijna klaar met je kaart, zodra ze allemaal klaar zijn, maak ik er foto's van :D

xxxxBetina

Turid Mari said...

Wow!! Great card, Tiets :)And your event sounds great :)

Heather's Creations said...

beautiful cards, Tiets :)
**Hugs** Heather x

Janny said...

geweldig mooi workshopkaartje Tiets en zo te lezen was het een topdag!

jandokan said...

Hoi Tiets,
je kaartjes waren super:)
bedankt nog voor je leuke pin:D

Groetjes Anja
Be smart, make art.
janja's blog

Tiets said...

ja het was echt heel erg gezellig enne je hebt nog een kans de 15de november!

Tiets said...

hihih o jeeeeeeeee neee hé!

Tiets said...

dank je wel hoor Henny ik heb enorm genoten ook en het was fijn je weer te zien!

Tiets said...

ben benieuwd Betina en ben blij dat je het leuk vond!

Tiets said...

thanksss Turid.

Tiets said...

thank you Heather!

Tiets said...

ja zeker weten hoor Janny enne dank je wel.

Tiets said...

graag gedaan hoor enne dank je wel Anja!

Je@net said...

Was een super gezellig dagje Tiets! En je kaarten waren weer TOP!!