Wednesday, February 6, 2008

Papirloftet

Schitterende nieuwe stempels van dit merk... going back in time....lijkt het wel... Ik kan me nog herrineren dat ik vroeger allemaal kleine schilderijtjes had hangen met dit soort plaatjes!!
Heb ook meteen mijn nieuwe quikcutz die gebruikt...degene waar Happy op staat... vond hem meteen geweldiggg toen ik hem in de winkel uitpakte dat die maar in mijn eigen mandje was gevallen!!!

Great new stamps from papirloftet... It seems for me going back in time... In my youth I had al kinds of pictures hanging on the wall with this girl.
I've used also my new quickutz die( the one were the word Happy is on) I loved it when I was in de store and unpacked them!

16 comments:

Lia said...

geweldiggg mooi kaartje en enige stempel

Alma said...

Wauw, er zijn weer een hoop mooie kaartjes bijgekomen sinds mijn laatste bezoekje! Geweldig!

Janny said...

ja die stempels zijn geweldiggg, maar ik heb mezelf een stemplkoopverbod opgelegd, ik heb nog zoveel ongebruikte stempels liggen, ben benieuwd hoelang ik het vol hou;);)
je kaart is helemaal te gek!

Tiets said...

dank je Lia.

Tiets said...

thanksss Alma!

Tiets said...

oeiii streng hoor hihiihi maar je hebt wel gelijk,,, maar ja er komen steeds zulke leuke...en ik doe dan niet de hele serie maar zoek er dan 2 of 3 mooiste uit... misschien een tip?
thankss Janny!

Jeanet said...

Ze is weer zoooo lief Tiets , ik ga er vanavond aan beginnen , maar ander papier hoor hihihi !!

Tiets said...

hihi okeeee
dank je wel!

Elly said...

Sara Kay is echt jeugdsentiment! Wat een lief, vrolijk kaartje heb je er mee gemaakt! Leuk ook die bloem gestanst (?). En Tiets ik heb een verrassing voor je, kijk maar eens op m'n blog!

Je@net said...

O gaaf Tiets! Die stempel is echt super!! Prachtig kaartje heb je er weer mee gemaakt!!

Tiets said...

dank je Elly!!! en woww wat een geweldige verrasing..dank je wel hoor ga morgen even ervoor zitten want pff das niet niks!

Tiets said...

dank je wel hoor jeanet!

marja said...

prachtig tiets!!!!

Tiets said...

dank je Marja.

Sinikka said...

War een SUPER vrolijke kaat.Laat de lente maar komen

Tiets said...

dank je wel sinnika!