Monday, April 30, 2007

Bo Bunny Classic Christmas

Deze lijn van Bo Bunny is werkelijk mijn favoriete kerstpapier! Heb dan ook vorig jaar erg veel ingekocht zodat ik er voorlopig nog lekker mee aan de slag kan.. Het stempeltje is van ECG en verder heb ik aan weerszijden de Rev Die Tabs van Quikcutz gebruikt met de rubons van doodlebug. Ook de stempel zit op zo'n tab vastgeplakt, maar dan nu dmv eyelets en scrappersfloss vastgemaakt aan het lint.

Sunday, April 29, 2007

Nog maar eentje....


Heb de smaak weer te pakken van de winter/kerstkaartjes dus ga nog maar even door...Ook dit papier is één van mijn favorieten: de Holiday collectie van KI Memories! Verder heb ik het Bazzill Bling Cardstock hierbij gebruikt.

Saturday, April 28, 2007

Karen Foster's Snap Stamps


Voor Sandra even een foto van de snap stamps. Ze zijn er in verschillende maten, mini, small, medium en large en in 2 lettertypes: Casual zoals hierboven en formal zoals hieronder


Het zijn dus allemaal losse letters , die door een click systeem aan elkaar gezet kunnen worden. Het mooie is dat ook alle maten door elkaar gebruikt kunnen worden!

Thursday, April 26, 2007

"Gelift??!!"

De inspiratie voor een winter/kerstkaart was er even niet en ik zag op de blog van Linda een geweldige gewone kaart...die heb ik dus zelf omgezet in dit winterkaartje.... wat een leuk idee zo!Heb hem wel wat veranderd zodat het toch ook een beetje van mezelf is!Het papier is van KI de muts is van de quickutz, de stempel van magnolia , de hoofdletters zijn gestempeld met clear stamps van stampendous en de kleine letters zijn click stempels.

Wednesday, April 25, 2007

Winter???

Tjonge jonge het lijkt buiten zomer en ik maak een kerstkaart! Maar ja op mijn club doen we aan de kerstaktie 4 kerstkaarten per maand maken en tja kan natuurlijk als operator niet achterblijven dus na deze nog 1 te gaan voor April!

Tuesday, April 24, 2007

Nog eentje dan...

Het papier bleef maar lonken dus heb vanavond nog maar een kaartje gemaakt met het Creative Imaginations papier!

Creative Imagination

Eindelijk met het nieuwe papier van Creative Imaginations aan de slag kunnen gaan wat ik vorige week van Carla(simpelScrappen) had meegekregen...heerlijke felle kleurtjes waar ik weer even vrolijk van wordt. Verder ook de bijpassende rubons gebruikt,de croc'a dile, de cuttlebug,(had via ebay één van de nieuwste mallen gekocht en afgelopen vrijdag al binnen gekregen), een magnolia stempel, Rusty Pickle knoopjes, en het nieuwe pizzazill papier, eigenlijk cardstock maar dan al kant en klaar gestempeld!

Friday, April 20, 2007

Enjoy

Alweer eentje met het K&Company papier, krijg er geen genoeg van en gelukkig zit er heel veel op dat block dus kan er voorlopig nog wel even mee verder... en eindelijk met de cuttlebug gespeeld.Dat kon er nu eindelijk bij met dit kaartje... en natuurlijk 2 van mijn nieuwe magnolia stempeltjes. En deze keer eens geen vierkante maar een rechthoekige scrapkaart gemaakt.

Wednesday, April 18, 2007

Ei van Columbus...


Had het al een paar keer meegemaakt dat mijn bloemetjes op kaarten er na verloop van tijd af vielen vooral als ik ze vast plakte met foam... gisteren heb ik deze glue dots gekocht en wowwww dat is het helemaal! Handig ook om knoopjes vast te zetten zonder lijmresten te zien en het zit muurvast! Ze zijn er in verschillende maten en zelfs in 3D maar deze zijn het handigste voor de scrapkaartjes!

Tuesday, April 17, 2007

Cosmo Cricket


Eindelijk met de Card Kit van April gewerkt en wat een geweldig mooi papier zeg! Had van de week al bijgekocht bij Carla zodat ik nog meer met dit papier kan werken. De rubons zijn van 7-Gypsies en de bloemen van Prima Press N Petals, de knoopjes weer van Rusty Pickle.

Sunday, April 15, 2007

Friends...


Vanavond dit kaartje gemaakt..De lay out is niet van mezelf maar zag ik op een blog viavia..... en was er meteen zo weg van dat ik hem gewoon moest maken! Wel weer wat eigen dingetjes aan toegevoegd zodat het toch weer net even anders is! Ook mijn nieuwe clear stamps van Autumn Leaves kunnen gebruiken hierbij en de Tailored Tins Simply Sentimental van paper salon.

Friday, April 13, 2007

K&Company


Het eerste kaartje met K&Company papier!! Geweldige combinatie met dit magnolia stempeltje vind ik...Het basis idee van de kaart zag ik op de blog van Carin en daar heb ik wat dingen aan toegevoegd!

Romantisch??


Ik heb gisteren dit papier pakket gekocht van K&Company bij Carla van SimpelScrappen. Ze had het net binnen samen met nog 2 andere pads maar deze vond ik meteen geweldig. Een heel romantische lijn vind ik en weer eens iets totaal anders. Ook bijpassend lint heb ik erbij gekocht met een potje bloemen en knoopjes. Dus als jullie me zoeken.....

Thursday, April 12, 2007



Hij is al binnen!!! Wowww wat een apparaat en zo lekker groen! Ik hoop morgen wat embossingplaten binnen te krijgen dus zolang moet ik nog even wachten voordat ik hem kan gebruiken... maar ben er nu al blij mee!!

Wednesday, April 11, 2007

Three bugs















Had een tijdje geleden al het papier van three bugs on a rug gekocht (Coco collection) bij scrapfever, maar ik kwam er maar niet aan toe er iets mee te doen tot vanavond... samen met mijn nieuwe magnoliaatje is deze kaart eruit gerold.

De cuttlebug

Heb het gedaan hoor, de cuttlebug besteld... was nu een leuke aanbieding via een club waar ik lid ben en ben toch overstag gegaan... komt ook omdat ik er geweldige kaartjes mee heb gezien her en der en het voegt toch weer iets toe aan een scrapkaartje..Dus hopelijk kan ik er mee aan de slag van het weekend! Heb ook meteen een paar embossing achtergrondjes erbij besteld want ja anders kun je er nog niks mee natuurlijk. Janny heeft er een geweldig kaartje mee gemaakt en wil hem jullie even laten zien:

gemaakt door Janny









Tuesday, April 10, 2007


Het prachtige papier van Tres Jolie!! Een prachtige nieuwe lijn in frisse kleurtjes... ik moest er gewoon meteen mee aan de slag. De stempel is van Penny Black en de tasjes van Quickutz. De rubon letters van 7- Gypsies en Happy is gemaakt van QK Katie-Classic en shopping van QK Phoebe-skinnie mini.

Een blog!!

Ik was gestopt met een weblog te onderhouden,maar dit lijkt me toch wel leuker dus we gaan het proberen!! Wil hier zoveel mogelijk mijn gemaakte scrapkaartjes laten zien want dat is momenteel wel mijn favoriete bezigheid wat kaarten maken betreft. Zal ook proberen de benodigdheden ervan erbij te schrijven voor diegene die dat leuk vinden!Reactie's zijn altijd welkom natuurlijk! Veel plezier op mijn Simply Scrap Cards Blog!
Liefs,
Tiets