Friday, December 28, 2007

It's a wonderful time of the year!

Eindelijk weer even tijd om aan de freubel te gaan...Kreeg vanmiddag een tas vol met papier van Carla...zomaar.... dus ben er lekker mee aan de slag gegaan...Dit is het papier van scenic route-rockland en de stempel is een Sugar Nellie! De Tekst is een clearstempel van Hero Arts.

Yesss!!! I'll found some time to make a card today!! I've got a bag full of beautifull papers from Carla from SimpelScrappen so I've got home and went straight away to my room and make this card. The paper is from Scenic route-rockland and the stamp is a Sugar Nellie. The text I've used is a clear stamps from Hero arts!

10 comments:

Jeanet said...

Jeetje Tiets ben je tussen de kerstballen gaan zitten freubelen ofzo , hij is gaaaaaaf !!! Prachtig papier ook leuk zulke kadootjes meid veel plezier ermee !

Marja Sch said...

Wat een geweldig leuk kaartje Tiets

Lia said...

schitterend en welke stempelsheet is dat van Hero arts

Tiets said...

dank je jeanet..ja lief zo'n kadootje toch hihihi moest er gewoon mee aan de slag!

Tiets said...

dank je wel Marja!

Tiets said...

oeps daar vraag je me wat Lia. ik heb hem op de krea doe gekocht en ik weet dat posthumus ze had maar daar zijn ze ook alweer op!

Jolanda said...

Gaaf kaartje Tiets!

Tiets said...

dank je wel Jo!

Janny said...

je hebt weer een gave kaart gemaakt Tiets, dat papier heb ik ook nog liggen, maar nog weinig meegedaan, tijd om het ook eens uit de kast te halen;);)

Tiets said...

jaa het is zo warm van kleur en geweldig om mee te werken hoor dus uit die kast halen, stof afblazen en ermee aan de slag gaan hoor!