Friday, November 30, 2007

Merry Christmas again!

Het wordt wat eentonig alleen maar kerstkaartjes maar ben helemaal in de 'mood' dus ga nog maar even door...een lekker voorraadje kan geen kwaad toch? De stempel is weer van Hängler & Stängler en nogmaals het papier van Daisybucket gebruikt... De ronde rand is met de slitpucnh gemaakt, en ook de cuttlebug weer eens gebruikt.

I'm sorry but again I've made a card for Christmas ...I just like them too much those days. But it's always nice to have some extra! The stamp is one of Hängler & Stängler and I've used again the design papers from Daisybucket.
I have also used the slitpunch and cuttlebug this time.

Wednesday, November 28, 2007

Merry Christmas

Het kerstpapier van DaisyBucket lag al een tijdje in de kerstbak en nu zag ik het weer liggen dus meteen er maar mee aan de slag gegaan... heb van een lief noorse blog vriendin afdrukjes gekregen van de kerst hangler stempels waar ik natuurlijk super blij mee was, en die moest er natuurlijk meteen op...De tekst Merry christmas zijn clear stempels van creative cafe en het labeltje waar het opgestempeld is , is een quickutz die. Op naar de volgende nu!

I bought this Daisy Bucket christmas design paper a long time ago, so now it was time to work with it... The Hängler stamp print (I've got from a very nice Blog girlfriend), I've used, and they are soooo cute! The Merry Christmas stamp is from Creative cafe and the label from quickutz...
And now I am going to make the next one!

Wednesday, November 21, 2007

Snowfun!

Brrr, koud kaartje en hij moest ook uit mijn tenen komen...had een mooie layout gezien die ik wilde gebruiken, maar op één of andere manier wilde het gewoon niet dus moest ik zelf gaan schuiven en rommelen.... na wel 100 verschuivingen is dit uiteindelijk het resultaat waar ik tevreden mee ben!

Tuesday, November 20, 2007

Merry Christmas

Een basic grey-fruitcake kaartje gemaakt met een nieuwe magnolia.... Bloemetjes zijn van prima marketing "vintage bloom rusty" de knoopjes van creative cafe, het lint van Elsie, de groene hulstblaadjes en label van quickutz en het rode splitpennetje van doodlebug... Zo zijn er veel merken en lijnen verwerkt in dit kaartje!

Sunday, November 18, 2007

Sending love at Christmastime

Na een kaarten dip van een week, kwam er vandaag eindelijk weer een kaartje uit mijn handen... het begon gisteren te kriebelen toen de nieuwe magnoliaatjes in de bus lagen... Had ook net een boom stempel(de stempelmakers) gekocht bij Carla en die kon nu prima in combinatie met deze magnolia... het papier is weer van basic grey-figgy pudding en de tekst is een stempel van Hero Arts.

Monday, November 12, 2007

Elsie....

Had dit Elsie kerstpapier op de krea doe gekocht en het werd tijd er iets mee te doen.... was wel even puzzelen want het wilde deze keer niet echt lukken... maar goed ben tevreden over het eindresultaat.... het stempeltje is een house mousje en de tekst is van het nieuwe quickutz alfabet snowday!

Saturday, November 10, 2007

Friends are the gifts of Christmas

Nog een kaartje gemaakt met het Heidi grace-frost papier, de layout is van Monique(KreaNiek) die ze op mijn club had geplaatst... Heb er wel een beetje mijn eigen draai aan gemaakt. De tekst is een stempel van hero arts en het meisje is er weer eentje van Magnolia.

Sunday, November 4, 2007

Brrrrrrr


Ooo dit papier lag is alweer zooo moooi!!! Heide grace-Frost!! Er zitten wel dure velletjes bij maar ach dat moet een keer kunnen.... ze glinsteren en glimmen je tegemoet dus echt bling bling!! Ook de bloementjes (gekocht op de kreadoe) zijn zo gaaf... er zitten sneeuwvlokken op dus perfect voor bij deze papier lijn! Het stempeltje is van magnolia en die lag gisteren op de mat dus ja ik moest hier natuurlijk meteen mee aan de slag.