Friday, August 31, 2007

Nieuwe MandY stempels!!








De nieuwe mandy stempels zijn uit!! Een leuke serie clear stempels met kerst, winter en herfst tafereeltjes! Ik heb er al een aantal voorbeelden mee gemaakt en heb je belangstelling voor 1 van de sheets kijk dan eens op mijn website: stamp it! http://www.tiets.nl/

Saturday, August 25, 2007

De kaarten in het scrapbookmagazine


















Alle kaarten zijn gemaakt met bobunny papier, Verder allerlei stempels, teksten(geprint) en embelisments gebruikt. De reactie's in de winkel en op de clubs waren geweldig!



Wednesday, August 22, 2007

Een beetje druk.....

Ik mag meewerken aan het maken van een boek over scrapkaarten die door Truike(paper en pictures) en Carla wordt uitgegeven..... Er is al een soort gelijk boek uitgekomen maar dan over minialbums... Een hele eer dus maar ook een pittige opdracht! Ik moet ongeveer 20 kaarten maken maar allemaal verschillende vormen en thema's! En het liefst geen 'poppetjes' stempels gebruiken...dus pfffff das voor iemand die juist dol is op die stempels wel moeilijk...maar het gaat lukken hoor ben al aardig op weg , maar dat is dus de reden dat ik hier even geen kaarten kan laten zien...

I've been asked to make cards for a book!! This book wil be released in Oktober and I have to make 20 Cards in differend shapes en themes! So that's why I can't show any others cards of me because I am very busy with this !

Wednesday, August 15, 2007

Rond??


Deze keer eens een uitdaging.... een ronde scrapkaart... Altijd zie je vierkant of heeel soms langwerpig en dus dacht ik rond moet ook lukken...gelukkig heb ik een goede cirkelsnijder want anders was het een ramp geworden! Het papier is van bobunny, de stempel natuurlijk hoe kan het ook anders van de Mandy lijn, het ronde stempeltje is van heroarts, het labeltje van quickutz en verder wat rommeltjes uit de embelisments bakken!

Saturday, August 11, 2007

SCRAPBOOK MAGAZINE!!

Yesssss, Mijn kaarten staan in het nieuwste magazine!!! Kreeg opdracht om met alle nieuwe lijnen van bo bunny iets te gaan doen.... wat best moeilijk was vooral het papier met grote zonnebloemen, maar het is gelukt...een hele uitdaging die beloont is met een plekje in dit magazine! Ben zo trots!!! de kaarten staan er ook super groot en duidelijk in..... Helaas kan ik ze niet laten zien maar ik zou zeggen koop vanaf dinsdag het magazine maar!!

Published!!
In this magazine (scrapbookmagazine) you'll find 5 of my cards , made by bobunny design paper! I am very proud and within' a day or 12 I may show them here on my blog!So keep looking!

Tuesday, August 7, 2007

Global Bumper Card Society


I was being tagged for the Global Bumper Card Society by Daan
Thanks Daan!

Now it is my turn to choose 5 people....

Sandra-scrappoint
Alma-scrapblog
Janny-it's scraptime
Elly-my everyday things
MarjaS-scrapfun

Copy the Purple banner on your blog and tagged five of your favorit friends

De bedoeling is:
1. Ik stuur een kaartje binnen 7 dagen aan iemand waarvan ik vind dat hij/zij wel een kaartje kan gebruiken. (familie/vrienden)
2. Ik zoek 5 andere bloggers uit.
3. Meer informatie kun je vinden op deze blog Crafty Engineer
4. Mocht je nog een keer uitgekozen worden, dan stuur je weer een kaartje naar iemand.

Doe mee met deze aktie en breng zo wat 'Joy' en 'Happiness' in de wereld!

Friday, August 3, 2007

Eliza alfabet en Daisyd's

Ik kreeg van Carla van Simpelscrappen als dank omdat ik de komende 2 zaterdagen scrapkaarten workshops geef, het mooie Eliza alfabet van Quickutz,waar ik heel blij en verrast door was! Ook kreeg ik nieuwe scrappapiertjes van lijnen die in de komende maanden uitkomen en daisyd's was er 1 van.... Ik ben dus helemaal geen fan van dit merk, maar toen ik dit papier zag was ik verkocht! Heb met de combinatie van het alfabet en het papier een bedank kaartje gemaakt voor Carla... kan meteen weer als voorbeeld in de winkel als binnenkort het papier ook binnen is! Ook de bloemen, knoopjes en lint zijn van daisyd's dus het is een complete nieuwe lijn!